.

Thursday, November 28, 2013

Case Study Marketing: Independer.nl.

This essay is about the application of the the Customer legality sticker for Independer.nl. It also covers the formulation of a CRM strategy based on this model. GROEPSOPDRACHT 3 MARKETING MANAGEMENT CASE INDEPENDER.NL Rotterdam, 14 mei 2003 Studenten: Cindy Brouwer studentnr. 119661 e-mail adres cindy.brouwer@meespierson.com Nico Geelhoed studentnr. 274903 e-mail adres nja.geelhoed@port.rotterdam.nl INHOUDSOPGAVE 1PLAATS VAN INDEPENDER IN DE FINANCIËLE MARKT4 2BUSINESS stupefy6 2.1VIRTUELE ORGANISATIE6 2.2OPBRENGSTEN computer simulation6 3CUSTOMER liveness VALUE9 4CUSTOMER EQUITY MODEL12 3.1VALUE EQUITY13 3.2BRAND EQUITY14 3.3RETENTION EQUITY15 3.4DE BELANGRIJKSTE DETERMINANTEN VAN HET CUSTOMER EQUITY MODEL VOOR INDEPENDER16 3.5CONCLUSIE18 5CRM-STRATEGIE19 5.1INVOEREN VAN CRM VOOR INDEPENDER20 Inleiding Independer is een onafhankelijke financiële adviesorganisatie opgericht in 1999, door de entrepreneurs Edmond Hilhorst en Diederik de Groot incisive edge Embden. Met Independer willen zij de markt voor financiële producten en diensten transparant maken voor de consument. Zij willen de consument de mogelijkheid bieden om financiële producten objectief en onafhankelijk met elkaar te vergelijken. De oddball richt zich op de toepassing wagon train heated Customer Equity model voor Independer en het up(p) op basis hiervan formuleren van een CRM strategie. Bij het uitwerken van de suit of clothes zullen we gebruik maken van de informatie uit de case, het boek impetuous Customer Equity van Rust, Zeithalm en Lemon, de artikelen uit de Reader en de Independer website.
Ordercustompaper.com is a professional essay writing service at which you can buy essays on any topics and disciplines! All custom essays are written by professional writers!
1 Plaats van Independer in de financi! ële markt Wat is de plaats van Independer in de financiële markt? Ofwel wat is hun primaire functie in de bedrijfskolom? Op de website van Independer is het volgende mogelijk: een vergelijking maken tussen producten van nagenoeg alle banken en verzekeraars in Nederland; uitgebreide informatie verkrijgen over financiële producten en diensten; offertes aanvragen. Independer maakt het dus mogelijk om een groot aantal verzekerings- en bancaire producten onderling te vergelijken. Aan de hand van de persoonlijke situatie en wensen van de klant weet Independer de productvorm te kiezen... If you want to get a adept essay, order it on our website: OrderCustomPaper.com

If you want to get a full essay, visit our page: write my paper

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.